Din indkøbskurv

Din Kurv er tom!

Forsæt Shopping

Butik No8 søger Personal shopper/Herretøjs ekspedient til Roskilde

by Kenneth Fisher |

Er du Tøjbranchens Topsælger? Så er No8 måske din nye arbejdsgiver

Er du energisk, beslutningsdygtig og har en robust personlighed? Er du drevet af resultater. Og er du Mand og mellem 25 og 49 år? Så er det måske dig vi søger.

Arbejdsopgaver: 

Din vigtigste opgave bliver at vejlede kunderne til ikke ”kun” at købe de bukser de troede de skulle handle, men at kunden går fra butikken med ”Den store pakke”. Det sikrer at kunderne har fået en så kompetent vejledning at de allerede næste morgen når de ser sig i spejlet klæder sig på, på en ny og mere moderne måde. Du skal altså have modet til at bruge din interesse for mode og faglige viden om tøj og beklædning til ikke kun at ”please” kunderne men faktisk anbefale og i nogle tilfælde tage styringen over kunden så de opdager hvad personlig shopping betyder.

Det er dig der er ekspert på tøj og mode og det skal alle kunder være klar over når de går fra butikken uanset om de har købt lidt, meget eller ingenting.

Du skal være god til at håndtere afvisninger og ufortrødent fortsætte No8s mission som er at sikre at Mænd går op i deres udseende og påklædning.

Du skal have ambitioner om at blive butikschef en dag og den dag kommer så snart resultaterne stabilt leveres af dig.

Det er klart en fordel at du har erfaring med salg af eksklusivt herretøj. Har du ikke det skal du kunne dokumenterer andre resultater inden for salg.

Du får hos os

Du tilbydes hos No8 et meget selvstændigt og udfordrende job i en dynamisk organisation. Når du dine tal og målsætninger får du meget frie rammer til selv at tage initiativer og ansvar.

No8 består lige nu af butikken i Roskilde, egen produktion af mærket GR88.copenhagen samt en voksende Webshop. Du vil naturligt blive inddraget i processer omkring indkøb af mærker som driften af virksomheden.

Løn

Du vil få en fornuftig grundløn og den er til forhandling efter dine kompetencer og resultater. Herudover vil der være en bonus som er performance afhængig. Vi søger IKKE en almindelig butiksassistent men en ”Personlig Shopper” så lønnen er naturligvis også derefter.

Ansøgning

Send dit CV og din egen ”salgstale” samt referencer til info@no8.dk

Har du spørgsmål kan disse sendes til samme adresse.

 

 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Med venlig hilsen

No8 Roskilde

Kommentarer (0)

Skriv en Kommentar