Manden bag Butik No8

Manden bag Butik No8

Manden bag butik No8 og brandet GR88.copenhagen hedder Kenneth Daniel Fischer.


Den 18. oktober 2009 ændres Kenneths liv markant, da hans mor Anne dør af Kræft bare 56 år gammel. Butikken på Ros Torv skifter derfor i 2010 navn fra MEN til No8, af nummer 8, som var Annes lykketal. Kenneth starter desuden Golfturneringen No8 med det formål, at samle penge ind til Kræftens bekæmpelse.  I slutningen af 2010 bliver Kenneth alvorligt syg og er for første gang sygemeldt fra butikken i en periode. Først i 2011 får han diagnosen Sklerose. Golfturneringen No8 bliver herefter ændret til skiftevis at støtte Kræftens bekæmpelse og Skleroseforeningen. 2012 bruger Kenneth på at planlægge No8’s fremtid.Kenneth er født i Ballerup i 1980. Han er vokset op i Skovlunde og efter at have prøvet nogle forskellige fag startede han i 1997 i lære hos Din Tøjmand i Bagsværd, hvor han 3 år efter blev udlært og udnævnt til førstemand. I 2003 blev Kenneth ansat som Konsulent hos Dress Partner på Ros Torv og året efter overtager han butikken MEN som Franchise. I 2007 køber Kenneth butikken af Dress Partner og dermed lægges fundamentet for det No8 som er i dag.

I starten af 2013 åbner Kenneth en No8 i Køge og senere på året bliver No.8 Roskilde ApS udnævnt til Gazelle virksomhed af Børsen.dk for at være en af de hurtigst voksende virksomheder i Danmark. Samme år lige inden julehandlen rigtigt går i gang bliver han Far til Frederik.

I 2014 åbner No8 butik i Holbæk og i 2015 starter Kenneth med at designe og producere sine egne mærker No8 by Kenneth Fischer og GR88. I 2016 bliver han Far til en lille datter, Sofie, og i 2017 starter han i samarbejde med sin forlovede, Rie, No8’s første Webshop. 2018 bliver året hvor No8 Holbæk lukker, og hvor der i stedet bliver fokuseret på No8 Roskilde, egenproduktion af mærket GR88.copenhagen, produktion af firmatøj samt opbygning af Webshoppen. 

I dag er Kenneth således familiefar, selvstændig, forretningsmand, designer, udvikler og meget mere. Han har et hoved der aldrig står stille, og et drive og en lyst til at sætte ting i gang, der er ud over det sædvanlige. Han brænder virkeligt for moden, stilen, tøjet, kunden, butikken, den gode service og for at iværksætte.

 

Skrevet af Rie Guldager Jensen, forlovet med Kenneth og mor til Frederik og Sofie


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published